En effektiv Alexandra

Idag har jag verkligen varit igång och gjort en massa.
Rivit isönder en hel hög med lådor och kartonger, sen blev det en massa sopande på baksidan samt på hela uppfarten. Gick ner till centrum och fixade en sak sen hem och lyfta upp en massa saker på vinden. Organisera hela vinden, bära ner en byrå i källern, tvätta mellan varven, städa ur kylskåpet och frysen, stoppa ner kläder i kartonger och städa lekrummet och snickarverkstan. Är galet trött nu men ska snart hämta barnen. Det är föräldrarmöte i dag på skolan så jag tar barnen lite längre än vanligt idag.

Mamma ringde igår föresten och sa att hon bokat resa upp här. Så hon kommer den 2 oktober och stannar tills den 4. På söndagen ska vi kolla på musikalen Rasmus på luffen.


Hoppas ni har en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Anna - Ur en brunetts synvinkel!

När man slutar leta så dyker den rätte upp :) Så slut på letandet! Sätter mig på en sten och väntar helt enkelt haha. :P

2009-09-11 @ 15:15:34
URL: http://dannesson.blogg.se/
Postat av: Anna - Ur en brunetts synvinkel!

hihi det e ju så det går till!Så va de med mig och mitt ex också, var hemma på besök 1 vecka från Malta, ville inte skaffa någon på den veckan lixom, och där dök han upp när jag skulle hämta min inastående lön på en nattklubb!

helt sjukt!

Så du har varit förlovad?:)

2009-09-11 @ 16:04:34
URL: http://dannesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0