Petersborg

Snart ska jag och Tobias på middag på Petersborg. Ska träffa pappa och styvmamma. Syrran och hennes kombo kommer också var så längesedan jag träffade allihop.
Camilla har lovat att baka äpplekaka med massor av vaniljsås. Jag längtar ju kan jag lova.

Hoppas ni får en fin dag


Ni gör mig glad

Jag vill bara skrika ut så att alla i världen hör mig, jag vill skrika ut hur bra jag mår just nu. Hur glad alla människor runt omkring mig gör.
Jag är glad att jag flyttade ner till Skåne igen även om jag saknar alla uppe i Stockholm.


Idag var jag på gymmet och min fina rosa iphone fick göra mig sällskap idag då Sara jobbade. Kom på att det var en alldeles utmärkt idé att ha med den för jag kunde lyssna på bra musik, spela spel och vara på facebook när jag tränade. En bra underhållning helt enkelt.

<3

Har precis ätit en god middag med ett fantastiskt sällskap. Blev kycklingvingar med ris och grönsaker.

Har inte haft någon motivation till att skriva i bloggen på senaste tiden. Har hänt så mycket bra i livet nu.

När jag flyttade ner til Skåne ifrån Stockholm trodde jag att livet skulle bli tråkigt och meningslöst men så blev det ju verkligen inte.
Har träffat nya människor här nere som jag vet kommer betyda mycket för mig i livet.
Har fått umgås med min bästa vän Sara nästan varje dag sedan jag flyttade ner och det känns underbart.
Just nu vill jag inte flytta upp till Stockholm även om jag saknar mitt gamla liv där uppe. Jag känner att jag ska vara här nere ett tag framöver.

Var på Fika på berga igår och pratade med min faster, hon vill att jag ska börja jobba för henne igen när hon behöver. Så nu är jag inte bara dagmamma utan jag är även anställt på ett café igen.
Kärleken är som solskenet, den kan falla på vem som helst.

Jag är faktiskt lycklig igen

I natt kände jag de!

Nuförtiden går jag runt med ett leende på mina läppar, jag har verkligen världens bästa människor runt om mig.Vulgärt godis

Anna är här, så nu är jag jättelycklig.
Hon kom igår kväll ifrån Stockholm, blev en lugn middag hemma och sen bara snack och lite godis.
Vi hittade lite konstigt godis i godisskålen. Ett flertal godisar var formade som könsorgan och delar av kroppen. Hur tänker godistillverkarna när dem ska hitta på nya godisformer? Det undrar verkligen jag.
Om jag hade varit tillverkare av godis hade jag kommit på några figurer så som troll och älvor kanske. Jag skulle ju verkligen inte komma på att göra godis format som manliga organ eller något annat vulgärt. Men det är ju baar så jag tänker.


Vårt godis var inte lika vulgärt som dessa men nästintill.

Idag blev det en fika med Sara på stan och sen en liten shoppingrunda.Dagmamma

Nu har jag tränat 3 kvällar på rad och det känns underbart. Har tränat vid 11 på kvällarna och det passar mig perfekt. Det är lite folk på gymmet och väldigt lugnt där.

Har jobbat idag, har fått jobb som dagmamma åt lilla Felicia som är 1 år och 2 månader. En liten solstråle.
Hade glömt att ladda min telefon idag så jag och Felicia gick ner till stan för att hämta min laddare hemma hos mamma. Eftersom Felicia är så pass liten så sitter hon i en barnvagn. Det är ju inte så tugnt att skjuta fram en barnvagn i vanliga fall men nu är det ju så kallat snöstorm här nere och snön ligger verkligen i stora drivor överallt. Ingen verkar ploga här nere på trottoarerna så det är otroligt svårt att komma fram.
Idag hade dem plogat halva hälsobacken så när jag kom halvägs ner så kunde jag inte komma fram någonstanns. Eftersom trottoaren är så pass smal så fick jag dra upp vagnen igen och ta en annan väg ner till stan. Var helt slut när jag kom fram.


Söta Felicia

Ikväll blir det träning igen med Sara, ska bli skönt.

Jobb igen i morgon. Får se vad jag och lilla Felicia ska hitta på med då.

Kontaktannons

Stockholms snyggaste man söker fast partner.
Kvinna mellan 20-25 sökes till en av stockholms fräschaste killar.
Hänger på Stureplan minst 2 gånger i veckan och förväntas att alltid ställa upp på fest.
Om ni söker en fantastisk och underbar partner så har ni hittat mannen i erat liv, ni kommer inte ångra er.

Ni får gärna börja bråka för ingenting, lite bråk livar alltid upp ett förhållande. Svartsjuka är ett plus då mannen ej är svartsjuk och visst är det lite mysigt med svartsjuka kvinnor.
Kvinnan förväntas ställa upp närsomhelst på dygnet även om hon är trött efter en hård arbetsdag, tänk på detta.

Det svärmar alltsom oftast blonderade brudar med stora bröst kring stureplansmannen, detta är något som kvinnan måste acceptera. Självklart ska inte kvinnan vara med ute på fest, vem tar med sig tjejen ut på en nattklubb?

Om ni finner något intresse av denna underbara man så skicka ett mail eller skriv en kommentar så ska jag fixa en dejt till er. Jag kan lova att ni inte kommer ångra att ni tog chansen och skrev.Stockholms snyggaste man

RSS 2.0