Jag blev nervös

För en timmesedan körde det in 20 polismotercyklar in på vår parkering på jobb. Dem alla 20 kom in och fikade. Alltid när jag träffar en polis blir jag nervös, det känns som att det är jag som gjort något även fast jag inte gjort någonting alls.

Igår satt jag och Tobias barnvakt till freyah. hon är så fantastisk på alla sätt och vis.


Helgen som sprungit

Helgen har bara sprungit förbi och nu är det måndag igen. I fredags var jag och Tobias bara hemma och tog det lugnt och i lördags var jag ute och åt med min bästa vän sara. Vi skulle egentligen kolla på film men det gick ingen bra så det fick bli middag och en avslutning på pistachia. Där blev det kaffe och vattenmelonjuice.Igår åkte jag, Tobias, Sara och Wilhelm till Ullared. Alla utom Tobias älskar att handla på Ullared så jag fick skynda på min shopping lite så att Tobias inte skulle ha så tråkigt.
Blev mest schampo och balsam men även en del julklappar. 


Gårdagens shopping

Har ni börjat handla era julklappar än?

dammtussar i hörnen

Denna veckan har gått så otroligt fort, det är ju redan torsdag och igår kändes det ju som att det var måndag. Min chef säger alltid att vi har 2 dagar på jobb. Måndagar och Fredagar för dagarna mellan går så fort så att man inte hinner tänka på dem.

Igår när jag slutade jobba så städade jag hela lägenheten. Visst är det skönt när man har en helt ren lägenhet. Inga dammtussar i hörnen, ingen tandkräm i vasken och inget grus i hallen.

Idag blir det fika med min bästa vän Sara. Hon är en fantastisk kvinna och jag är så stolt och tacksam att jag får ha henne som vän.


Kiwijuice

Igår blev det middag på en Cubansk restaurang. Helt okej ställe och helt okej mat.
Efter middagen gick vi till pistachia och drack kaffe och jag tog en kiwijuice. Ska ni dricka goda juicer i Helsingborg så gå dit för det var verkligen en supergod dricka.
Idag är det 4 årsedan 2 vänner till mig gick bort. En jobbig dag för mig. Man måste se framåt och tänka positivt.

Tobias har namnsdag

Efter jobbet åkte jag ner till stan och fikade med Sara, Erik och Wilhelm. Erik har höstlov så han är nere från Dalarna. Har inte träffat han sedan i somras och jag har verkligen saknat han.
När jag ändå var nere i stan gick jag in i Tobias favoritaffär Zgander och köpte en namnsdags present till han. Idag är det Tobias dagen och det måste ju firas. Köpte en halsduk från hans favoritmärke som han önskade sig i julklapp.
Ikväll ska vi iväg och äta på stan med Sara, Wilhelm och Erik. Dem ska kolla på bio efteråt men eftersom både jag och Tobias börjar jobba tidigt så avstår vi, men middag måste man ju äta.

recept

Igår var jag först på Väla med mamma sen åkte jag till Landskrona för att hjälpa en fantastisk kvinna att flytta. En kvinna som funnits i mitt liv i 20 år och som jag ser upp till och älskar otroligt mycket. Många lådor packades upp och ner. Hon hade fått tag i en otroligt fin lägenhet som var nyrenoverad och jag tror verkligen att hon kommer  att trivas. 
Idag ska jag hem till mamma och hämta min avi. Mina recept har kommit på posten så nu ska jag börja laga mat..'

Hoppas ni har en bra dag.

RSS 2.0