Jag börjar om igen..

Så ja nu börjar jag mitt bloggande igen.. Det har varit väldigt tyst här under flera månader men nu ska jag försöka ta tag i det.. Jag har varit på väg att skriva här ett flertal gånger men kännt att jag inte haft något att skriva..

Jag börjar helt enkelt om från början..
Är en tjej men många bollar i luften.. Vill att det händer saker hela tiden..
Jag lever ihop med en fantastisk man vid namn Tobias. Han med Stort H.

Har två fantastiska bästa vänner.
Sara som är den jag kännt längst av dem två och så Anna som jag träffade när jag bodde i Stockholm. Båda två är underbara och jag skulle nog inte klara mig utan deras kärlek.. Eftersom jag och Sara bor i samma stad så träffas vi mer än jag coh Anna..
Sara och jag har gått igenom mycket tillsammans och vi vet verkligen var vi har varandra.
Anna och jag träffas ju nu inte så ofta längre eftersom hon befinner sig i Stockholm och jag i Helsingborg.. När vi träffades i Stockholm första gången klickade det verkligen mellan oss. När vi träffas nu efter fler månaders mellanrum känns det som att vi inte alls har varit ifrån varandra..

Har även träffat en fantastisk kvinna. Harriet.
Det är Tobias vän från början men eftersom hon och jag klickade så bra ihop så är hon nu en otroligt bra vän till mig med.
Vi har alltid roligt ihop och skrattar oss igenom alla våra samtal.
Harriet är en otroligt stark kvinna och jag skulle nog kunna säga att hon är en av världens bästa mammor.. Hon har två underbara barn som jag tycker otroligt mycket om och en jättetrevlig sambo.

Ja det finns så mycket bra saker att berätta om mitt liv. För mitt liv är fantastiskt bra. Jag har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv och det är tack vare alla dessa fantastiska människorna jag precis nämnde.


Här är jag och min prinsessa Freyah, Harriets dotter.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ooo, äntligen händer det lite här. Älskar dig min fina tös.

2010-10-13 @ 20:19:36
Postat av: Harriet Kyolaba

Heeeej kära vän (Tycker att jag kan kalla dig min vän nu) hihih...okay först vill jag säga att jag är sååå glad att Tobias träffade JUST dig för du är underbar;=) Sen vill jag tacka för att jag med fick en sån ära att få bli en vän till dig...Tårarna bara sprutade rakt ut när jag läste de fina du skrev om mig o min familj...Du är en fin Tjej och jag tror att vår vänskap kommer att växa mer o mer...Med tanke på att jag inte har några nära syskon så får du mer än gärna vara barnens låtsas moster för de älskar dig med;) Kraaaaam

2010-10-14 @ 10:31:02
URL: http://kyolaba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0