skit dag på jobbet

Igår var det en kaotisk dag på jobbet.

  • Gubben som äger butiken bredvid fiket skällde på mig och var otroligt otrevlig för att jag ställer mitt vrålåk mellan våra lokaler. Men är det en parkeringsplats så får man lov att ställa sig där. Så i detta fallet har jag helt rätt i att ställa mig där kl 5 på morgonen när jag kommer till jobbet.
  • Tårtleveransen från bageriet kom lite sent igår så när första tårtkunden kom och skulle ha sin tårta så hade jag inte hunnit packa in den så jag fick slänga runder backarna med tårtorna och till slut hittade jag snövit tårtan som jag trodde var en 14 bitars.
  • När jag skickat iväg tårtan och jag skulle packa dem andra så insåg jag att jag skickat fel tårta till kunden. Hon skulle ha en 14 bitars och jag hade skickat iväg en 20 bitars. Monika ringde den andra kunden och frågade om det gick bra att vi skickade med dem en 6:a till så att det blev rätt antal och det var absolut inga problem så till slut löste det sig.
  • På 4 av våra tårtor skulle det stå Brantman och bageriet hade skrivit Brandman. När Rebecca ringde dem och frågade varför så sa bageriet att dem trodde att vi hade skrivit fel till dem. Men hur dumma får man vara egentligen? Det är ju bara att lyfta luren och ringa oss eftersom vi ändå är på jobbet hela tiden så kan dem få tag i oss..
  • Sen packade jag upp päron och jordgubbsrullar och skulle plasta in dem. Jag vände mig försnabbt och 6 av rullarna råkade jag trycka upp i glaskylen.
Detta var min dag på jobbet. Inte så kul men på måndag tar jag nya tag så då blir det bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0