Mina 3 favoriter i sommar

I sommar kommer jag nog leva i dessa 3 favoritklänningarna..
Lycka kan köpas för pengar

Helgen har helt enkelt varit fantastisk.
I fredags blev det mys med fina tjejer på hampan och i lördags blev det inflyttningsfest för Anna  och födelsedagsfest för mig.  Fick en massa presenter som verkligen var perfekta.. Härligt när ens vänner vet precis vad man har för stil och vad som passar en..
Anna hade stått och bakat en underbar tårta till mig med bumbibjörnar på.. Ja jag är ju lite svag för dem där söta små björnarna..I söndags blev det mys i sängen hela förmiddagen och sedan Champagnebrunch på Madame med 4 vänner. Sen blev det grillmys i Perstorp med dem bästa.. En underbar födelsedag med många fina presenter..

Igår åkte jag upp till Ikea för att shoppa en massa smått till min blivande lägenhet.. En massa köksprylar blev det och lite annat smått och gott. Shopping kan verkligen höja ens humör.. Vem var det som sa att lycka inte kunde köpas för pengar?Ikväll blir det påskpyssel på scouterna.. Får se vad dem små livet ska få pyssla ihop idag..

Mina finaste tjejer

Fikade precis med min finaste och bästa vän Sara..
Ikväll blir det hampan med the fantastic four..

Ett leende kan dölja mycket

Jag mår kanske inte så bra just nu.. Har svårt att andas och igår fick jag akut åka in till akuten efter att ha ringt min läkare och rådfrågat han. Allting syns inte på utsidan viste ni de?

Emily och Johanna kom med världens största kanelbulle till mig igår så att jag kunde bli lite glad och visst hjälpte den lite.. Det är så underbart att ha så fina vänner runt om sig..  Tack mina fina flickor..


She is amazing <3

Köpt hus

Snart måste jag iväg för att hjälpa Sara och Wilhelm att flytta.. Dem har köpt ett hus i Perstorp så att lillen kan växa upp fint och bra.. Jag ser fram emot att få se huset för jag har hört så mycket om de..

Mina 2 absoluta favoriter


Would you be mine?

Vilken dag jag haft..
Otrolig bra dag på jobbet. Pappa kom in och hälsade på och många av mina favoritstammisar kom.

15.45 mötte jag mäklaren Andreas från 3etage för att kolla på en bostadsrätt på slottshöjden. Vilken lägenhet kan jag säga. Min drömlägenhet tror jag.. En etta på 44 kvadrat. Otroligt stort kök där man får plats med ett stort matsalsbord.. Den är helt nymålad och står tom så det är egentligen bara att köpa den och flytta in.. I morgon ska jag räkna lite på alltihop med lån och sådant. Jag hoppas den blir min.

Efter visningen gick jag och farmor och åt middag och pratade om lägenheten och sedan vid 18 fick jag massage i 90 minuter utav Anders..
En helt fantastisk dag helt enkelt.


Köket


Sovalkov


Allrum


Hallen


Fastigheten

Innergård

Så vad tycker ni? Är den inte fin?


Ny lägenhet igen

I morgon ska jag iväg och kolla på en ny lägenhet.. Kanske kan denna vara något då? Men den ligger tyvärr också på fel område. Men jag ska kolla iallafall.

Anna<3Jag och världens finaste Anna..

Den 16 april är det vår dag..

You rock

magen är storJag drack nog förmycket mjölk i morse...

was proud of who you are

Idag är dagen med stort D.

Idag ska äntligen gayfesten som är planerad sedan januari gå av stapeln.  Emily och Johanna har gjort ett grymt bra jobb.. Ni är bäst mina fina vänner..

Johanna hämtar mig snart och då bär det ut till Rydebäck och hem till Emily för att fixa alltihop.. Jag är taggad till 1000..

Det kommer lätt bli en av dem bästa kvällarna under 2011....


RSS 2.0