Vardagslyx

Har precis tränat så för att lugna ner kroppen så dricker jag en kopp kamomile te och äter några bitar after eight choklad.


Kluven över livets väg

Idag är jag kluven över livet. Vad ska jag göra? Vad ska jag välja? Vilket jobb ska jag ha? Vilken stad ska jag bo i?

Jag trivs så otroligt bra på mitt nuvarande jobb och vill verkligen inte lämna de. Jag behöver ju inte heller lämna de, det är mitt eget beslut om jag gör de. Jag vill inte lämna mina stammisar, man blir otroligt bra vänner med många av dem och umgås privat med en del.

Jag vill vara i Stockholm för det är där jag trivs bäst men förtillfället är Helsingborg ganska bra.
Ska jag ge det en chans till?

Jag söker jobb i Stockholm, får jag något får jag ta ställning till allt då.

Det är mitt liv och det är bara jag som kan välja väg.Nöjd

Jag blev så otroligt nöjd med min nya frisyr. Vad tycks?


Page?

Ska snart till Anders så att han kan klippa och slinga mitt hår. Blir inget drastiskt tror jag om inte Anders har något bra förslag.
Har funderat på att ha page igen. Trivdes otroligt bra i det när jag hade det för några årsedan.
Får väl lägga upp bild sen på min nya frisyr.

Lyckligare av träning

Kom precis hem från gymmet. Känner hur hela kroppen arbetar just nu, pulsen är fortfarande hög och jag bara älskar känslan man har efter träningen. 

Jag blir verkligen gladare och piggare när jag tränar. Lite lyckligare.


Konsten att dofta som en jordgubbe

Igår gick jag in en snabb runda på body shop och fick med mig ett duschtvål och en lotion hem. Dem doftar båda två jordgubbar. Så alla helsingborgare, känner ni doften av jordgubb är jag i närheten.


Hitta tillbaka genom facebook

Igår blev det träning på gymmet efter jobbet. Träffade Robin och Freddan där.
Jag hade inte planerat någonting igår så efter träningen gick jag och hyrde film. Började kolla på en men Christoffer, Freddan och Robin tyckte jag skulle komma ner till utposten istället. Så det var bara att fixa till sig och gå ner där.
Pratade med en gammal klasskompis på Facebook som jag inte träffat sedan studenten. Eftersom hon också bara satt hemma så drog jag med henne ut.
Hade en grymt bra kväll där vi gick runt på olika barer. Sara kom en stund efter jobbet men hon var trött och gick efter någon timme.

Ikväll blir det utgång igen. Blir samma gäng som igår plus några av Jennifers kompisar. 

virus

Jag har fått virus i datorn så snart ska jag åka ut till min morbror som får hjälpa mig att bli av med det. Jag blir så trött på sådant. Alltid ska det vara något med min dator.


Hände det verkligen?

Det som hände idag var som på film.
En civilpolisbil jagade en bil ute på vår parkering utanför jobb. Jag stod vid fönstret med en stammis och såg när allting hände.
Kommunen har precis sågat ner alla våra träd på perkeringen så just nu står det stubbar överallt innan cykelvägen börjar. Antingen såg inte tjuvarna det eller så ville dem bara fly och trodde det skulle bli en genväg till friheten. Så blev ju inte fallet utan bilen studsade mot stubbarna och flög upp mer än 1 meter i luften för att sedan landa och krascha ganska rejält. 2 män sprang ut ut bilen den ena sinkade sig själv genom att dra med sig en väska. Poliserna tog han först och slog ner han något så fruktansvärt med batong och tårgas.
Den andra mannen som var något äldre sprang under bron vid cykelbannan och han såg vi inte mer. Men under 30 minuter körde det omkring 10 polisbilar i området och sökte efter han. Så jag tror nog dem har hittat han någonstanns ändå.

När allting var över frågade jag och min stammis i mun på varandra om detta verkligen hände. Jodå sa en annan av mina kunder som också stått bredvid oss och sett alltihop.

Det var som att någon spelat upp en film för oss, fast på gatan utanför.
Något sådant kommer jag nog aldrig uppleva igen, tack och lov.
Fast jag måste erkänna att det var ganska spännande.


Tjuv och polisjakt på Berga

Idag har det varit tjuv och polisjakt utanför jobbet. Väldigt läskigt kan jag lova.
Berättar mer ikväll

Intervjuer

Fick gå hem från jobbet idag efter bara 3 timmar. Jag blev nämligen matförgiftad uppe i Stockholm och då måste man stanna hemma från jobbet om det inte gått mer än 48 timmar.

På tal om Stockholm var det fantastiskt.
På fredagen åt jag middag på Vapiano efter en snabb dusch på hotellet. Tomas kom in till stan efter sin träning och mötte upp mig på Vapiano. Blev ett glas där och sedan en runda till hotellet. Verkligen kul att träffa Tomas. Han fick mig att längta ännu mer till Stockholm.

Vid 2 tiden på natten mötte jag upp Linnéa och hennes kille för en snabb drink på Soap bar. Var hemma vid 3 och det var då allting startade med matförgiftningen. Hela natten låg och jag kämpade för att få ut allting. På morgonen skulle jag på 2 intervjuer som jag fick skjuta fram tills söndagen.
Blev en snabb runda till Foam för att prata lite där och sedan hem till hotellet igen och sova. Sov hela dagen och natten och vaknade utvilad på söndagsmorgonen.
Var på en intervju vid 10 tiden. Fick jobbet men tackade nej till de då han kändes oseriös.
Åkte ut till Lilla essingen för en intervju som verkligen gick bra. Jag var 1 av 3 som var bäst av 25 tjejer.
Det jobbet hade jag verkligen velat ha men tyvärr är tjänsten bara på 75% från början och sedan 100% och det klarar jag mig inte på.
Foam ska ringa under kvällen för intervju igen så jag får hoppas på de.

Annars står jag på ruta 1 igen. Men vad gör väl de? Jag är inte den som ger upp i första taget.


Ge aldrig upp. Din tid kommer

Anglais

Jag är framme på hotell Anglais i Stockholm. Stureplan ligger utanför min dörr. Bättre kan det inte bli.

Ska duscha och fixa till mig nu sen blir det antagligen Vapiano och sedan ska jag träffa Tomas.

Stammisar

Idag fick jag höra på jobbet att jag var vacker. Ibland känner jag att jag inte vill lämna detta jobbet.
För här har jag människor runt om kring mig som bryr sig om en. Som ser på en när man mår dåligt och när man är glad.
Här har jag Taxikillarna som alltid är glada, Marianne som gör en glad varje morgon när hon kommer, YIT gänget som får mig att skratta och postenkillarna som frågar hur helgen varit. Ja jag kan sitta här och rabbla upp alla mina stammisar som jag kommer sakna när jag flyttar.
Men nu börjar snart nya äventyr och jag kommer säkert att träffa på många av stammisarna ändå när jag kommer ner och hälsar på i Helsingborg.Rosig om kinderna

Fina fina Lars Wallin nu är du min.


Förhandsvisning

Jag har precis fått en förhandsvisning av årets glassar från GB. I år har GB slått på stort kan jag lova.
I sommar kommer jag äta glass så att det sprutar ur öronen.

Ge mig sommar och GBglass.


Angleis

I helgen kommer jag bo på Anglais på stureplan.
Blir några intervjuer sen får vi se vad jag ska göra.


Lördag är en viktig dag för min framtid

Klockan 10 på lördagmorgon håller vi alla tummaran för mig tycker jag. Kanske förändras mitt liv just i det ögonblicket.


Min resa

På fredag åker jag till Stockholm.
Berättar mer i morgon.


Träning

Har precis kommit hem från gymmet. Blev en timme på bandet och nu har jag ont under fötterna. Ska hem till Stefan och äta lite middag och ta det lugnt idag bara. Behöver varva mer kroppen. Hoppas kunna somna i tid idag. Har inte kunnat somna innan kl 1 på över en vecka.

I morgon väntas nya möjligheter

Ta vara på tiden du spenderar.

Ny dag och nya möjligheter.
Jag ser det så nu. Möjligheter att träffa på spännande folk, byta kunskap och erfarenheter.
Idag kanske jag träffar en människa som kommer betyda mycket för mig i livet eller som bara ska möta mig vid slutet av vägen. Ja vem vet? Så var trevlig och vänlig mot människor du möter för du vet aldrig om du möter dem igen eller om dem kommer betyda något för dig. Man får bara en chans att göra ett första intryck.

Min väg till Stockholm

Jag bor numera framför datorn och kollar igenom arbetsförmedlingens hemsida. Jag söker alla jobb som finns i Stockholm som jag kan tänkas få.
Visst jag har ett otroligt bra jobb just nu, bra arbetskamrater, härliga kunder och kreativiteten får flöda det enda felet med det jobbet är att de ligger i fel stad. Hade det legat i Stockholm hade jag varit otroligt lycklig för det är där jag vill bo och snart kommer flytta till.

Så mina kära läsare har ni något härligt jobb till mig i världens finaste stad Stockholm så är det bara att skicka iväg ett mail.Poliserna tog mig till Malmö.

Igår blev det middag här hemma med bland annat min morbror och hans fru. Vi alla åt gott och drack gott.
Vid 23 tiden gick jag och min barndomsvän Robin ner på stan för att spendera kvällen och natten där.
Blev först utposten där vi träffade på Fredrik och Christoffer som följde med på kvällen äventyr.
Gick runder till olika barer bland annat till lila helvetet och Mogwai.

När klockan började närmade sig halv 4 gick jag och Fredrik till Cardinal och dansade till 5. Kvällen var slut där trodde jag men det fick bli en runda till Malmö på efterfest med ett gäng poliser dock ej i uniform. Grymt trevligt måste jag säga. Var inte hemma förens lunchtid idag. Det kan man kalla en lång kväll.


Fredrik och Robin

Mitt nya liv.

Nytt år och nu tänker jag på riktigt ta tag i denna bloggen.
Jag började ju blogga för ett tag sedan men så föll livet samman och det fanns liksom ingen mening med att skriva.

Jag sepererade för lite mer än 1 månadsedan. Mitt liv föll handlöst ner mot marken och många trampade på de. Jag fick reda på vilka mina riktiga vänner var och att folk bryr sig om en.

Seperationen från Tobias tog otroligt hårt på mig. Jag förlorade min riktigt stora kärlek, mannan jag älskade och som jag trodde skulle bli far till mina barn. Han var mitt liv, jag levde för han. Nu har jag lärt mig att inte bli så beroende av en annan människa och att istället leva för mig själv och inte för någon annan.

Jag mår riktigt bra idag, faktiskt otroligt bra. Jag vaknade en morgon i Stockholm och kände att jag gått vidare, att jag släppt Tobias på riktigt.

Under nyårshelgen var jag då i Stockholm hos min bästa vän Anna. Vi hängde på vårt favoritställe Soap varje kväll och på nyår hade hon middag hemma hos henne. Vi lagade mat hela dagen och allting blev otroligt lyckat. Det var den bästa nyårsaftonen jag haft och jag var verkligen lycklig i Stockholm.Ensam är jag stark, otroligt stark.


RSS 2.0