Intervjuer

Fick gå hem från jobbet idag efter bara 3 timmar. Jag blev nämligen matförgiftad uppe i Stockholm och då måste man stanna hemma från jobbet om det inte gått mer än 48 timmar.

På tal om Stockholm var det fantastiskt.
På fredagen åt jag middag på Vapiano efter en snabb dusch på hotellet. Tomas kom in till stan efter sin träning och mötte upp mig på Vapiano. Blev ett glas där och sedan en runda till hotellet. Verkligen kul att träffa Tomas. Han fick mig att längta ännu mer till Stockholm.

Vid 2 tiden på natten mötte jag upp Linnéa och hennes kille för en snabb drink på Soap bar. Var hemma vid 3 och det var då allting startade med matförgiftningen. Hela natten låg och jag kämpade för att få ut allting. På morgonen skulle jag på 2 intervjuer som jag fick skjuta fram tills söndagen.
Blev en snabb runda till Foam för att prata lite där och sedan hem till hotellet igen och sova. Sov hela dagen och natten och vaknade utvilad på söndagsmorgonen.
Var på en intervju vid 10 tiden. Fick jobbet men tackade nej till de då han kändes oseriös.
Åkte ut till Lilla essingen för en intervju som verkligen gick bra. Jag var 1 av 3 som var bäst av 25 tjejer.
Det jobbet hade jag verkligen velat ha men tyvärr är tjänsten bara på 75% från början och sedan 100% och det klarar jag mig inte på.
Foam ska ringa under kvällen för intervju igen så jag får hoppas på de.

Annars står jag på ruta 1 igen. Men vad gör väl de? Jag är inte den som ger upp i första taget.


Ge aldrig upp. Din tid kommer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0