Hände det verkligen?

Det som hände idag var som på film.
En civilpolisbil jagade en bil ute på vår parkering utanför jobb. Jag stod vid fönstret med en stammis och såg när allting hände.
Kommunen har precis sågat ner alla våra träd på perkeringen så just nu står det stubbar överallt innan cykelvägen börjar. Antingen såg inte tjuvarna det eller så ville dem bara fly och trodde det skulle bli en genväg till friheten. Så blev ju inte fallet utan bilen studsade mot stubbarna och flög upp mer än 1 meter i luften för att sedan landa och krascha ganska rejält. 2 män sprang ut ut bilen den ena sinkade sig själv genom att dra med sig en väska. Poliserna tog han först och slog ner han något så fruktansvärt med batong och tårgas.
Den andra mannen som var något äldre sprang under bron vid cykelbannan och han såg vi inte mer. Men under 30 minuter körde det omkring 10 polisbilar i området och sökte efter han. Så jag tror nog dem har hittat han någonstanns ändå.

När allting var över frågade jag och min stammis i mun på varandra om detta verkligen hände. Jodå sa en annan av mina kunder som också stått bredvid oss och sett alltihop.

Det var som att någon spelat upp en film för oss, fast på gatan utanför.
Något sådant kommer jag nog aldrig uppleva igen, tack och lov.
Fast jag måste erkänna att det var ganska spännande.


Kommentarer
Postat av: Vince

Sv: Tack! :D

Och gud vilken grej, det där är verkligen sånt man bara ser på film! :o

2011-01-19 @ 11:05:52
URL: http://diarybyvince.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0