Nya skor

Mamma väckte mig klockan 9 i dag, jag var sjukt trött eftersom jag var ute i går. Jag, Sara, Erik och Patrik var ute på Hamnkrogen. Där var det mycket folk och super trevligt.


Mamma och jag åkte iväg till Arlöv i dag för att handla student och bal skor. Jag hittade ett bar super snygga skor till balen och till studenten och så hittade jag ett par svarta jag kollat på länge. Så jag blev två skor rikare i dag. Skönt!

När vi kom hem från Arlöv dammsög jag lägenheten och sen gick jag och mamma till det nya cafét på kullagatan. Det blev bara en snabb fika för mamma skulle iväg. Jag tog mig en runda på stan men hittade inget kul. Jag ringde Sara och tänkte höra när jag skulle komma upp till mig. Erik och hon skulle ändå till Ättekulla så de körde och hämtade mig i stan. Vi stack till Ättekulla och åt sen drog vi hem till Sara. Där satt vi på balkongen och åt melon och isglass. Super mysigt. Erik stack hem runt halv sex tiden så då började jag och Sara laga lite mat. Det blev som vanligt kyckling och Sallad. Hur gott som helst. Jag och Sara kan verkligen krydda. När vi åt kolade vi på ett nytt av snitt utav DH. Jag stack runt 9 tiden. Mamma var på kalas hos killen jag ska ha min student med så jag gick dit där ett tag. Simon skulle till Tågarp nu vid  11 så då fick jag skjuts hem.


I morgon blir det till att jobba hela dagen. Första på cafét och sen på viktväktarna.


Ska ta och sova nu så att jag är utvilad tills i morgon.


Hoppas att er lördag varit bra.

Bal och studentskor

Sitter på HD och väntar på alla andra som ska komma. Det är bara jag, Sandra och Linnéa här ja och några praktikanter med dem räknar jag inte. I dag ska jag jobba klockan 12 till sju o sen ska jag hem och fixa till mig. Sen blir det att jags ak träffa Patrik, en kille från skolan som jag har en klass med. Sjukt trevlig kille.  


I morgon ska jag iväg och handla bal och studentskor. Jag hoppas att jag hittar några annars har jag inga eftersom jag bara kan handla i en affär i hela Sverige.


Nu ska jag sätt igång med att jobba

Dagens händelser

Hade lite sovmorgon i dag eftersom jag skulle göra religionsprov på skolan. Provet gick väl sådär. När provet var klart snackade jag lite med Patrik innan jag skulle till HD. Han är verkligen sjukt trevlig. Ska träffa han i morgon kväll efter jobb. När jag varit på HD lite utan att egentligen göra någonting så följde jag med Sandra till hennes tåg. Stod och pratade lite med Saleh innan jag gick ut på stan. Var sugen på att köpa något till resan men hittade bara Sally Hansens nailgrowth miracle. Ska se om det är bra. Köpte föresten en ny bikini  häromdagen som jag sak ha på resan. Den är utan band så jag får inga fula märken.


Jag började jobba halv sex och slutade sju. När jag var på väg hem kom jag på att jag skulle säga hej då till Saleh eftersom han åker till Linköping i dag. Så jag gick ner på knutan och hann precis fram innan han skulle åka. Han bor ju i Stockholm så när jag flyttar upp dit så ska vi träffas igen. Han och hans jobbekompisar på Telenor Express är hur underbara som helst. De är sjukt roliga och skämtar hela tiden.


Björn kommer snart, ska hinna läsa lite bloggar innan.

Hoppas ni haft en underbar dag.

Vårläger

Sitter i datasalen och pratar med Patrik. Har svenska lektion och försöker skriva mitt nationella prov.


Förlåt att jag inte bloggat på en vecka, jag har haft sjukt mycket att göra. I torsdag åkte jag iväg på läger. Där var super kul. Träffade en massa trevligt folk. Jag kom hem i söndags, då gick jag direkt till jobb o jobbade lite. Sen stack jag till Björn. Måste sluta nu har lektion sen med  Babs.


RSS 2.0