Kungligt besök

Min mamma ringde innan idag och sa till mig att klär jag mig bara varmt så kan jag åka ner till stan och träffa kungen.. Frisk luft blir man bara frisk av tydligen. Så jag klädde på mig 3 tjocka tröjor,jeans,regnbyxor och en tjock jacka. Tog mitt vrålåk och körde ner till stan. Men gud vad mycket folk det var. Eftersom jag fortfarande är sjuk så orkade jag inte stå där i regnet och bli ännu sjukare så jag åkte hem igen.
Bild lånad utav HD
Trodde jag skulle orka jobba i morgon men tyvärr är så inte fallet. Jag blir hemma en dag till men sen orkar jag inte ligga hemma mer. På fredag måste jag till jobb.
Låg och tänkte innan att man sparar ju faktiskt ganska mycket pengar när man är sjuk då man inte spenderar en massa på fika och onödig shopping. Men så fel jag hade, eftersom jag inte är fast anställd utan bara har timmar som en heltids tjänst så får jag ju ingen när jag är sjuk. Dem andra på jobbet får ju 80% på sin lön efter andra sjukdagen men det får ju inte jag. Måste säga att det är grymt tråkigt att förlora 2000 på att vara sjuk.
Men jag är inte bitter jag får se det så att jag har hunnit kolla på 7 bra filmer och blivit lite mer allmänbildade.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej min underbara dotter. Har Helen sagt att du inte får någon sjuklön. Det har man i nästan alla avtal fast att man bara är timanställd så länge man varit inplanerad att arbeta. Tycker du ska kolla upp detta en extra gång för jag skulle bli förvånad om du inte har rätt till det. Hoppas nu du blir bättre i morgon.

2010-10-20 @ 21:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0